Πολιτική Επιστροφών / Αλλαγών


 

   Return Policy   Return
   

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ γίνονται αποδεκτές μόνο σε ελαττωματικά προϊόντα ή σε περίπτωση λάθους αποστολής από πλευρά της εταιρίας μας και σε διάστημα 10 ημερών από την αγορά τους, μόνο με δελτίο αποστολής επιστροφής. Ευνόητο είναι ότι τα πρoϊόντα δε θα πρέπει να έχουν υποστεί καμία επεξεργασία ή να είναι φθαρμένα/λερωμένα.
Παρακαλείσθε συνεπώς να ελέγχετε, κατά την παραλαβή, κάθε παραγγελίας σας πριν την επεξεργασία των προϊόντων αυτής.

ΑΛΛΑΓΕΣ είναι δυνατές μόνο με την συσκευασία των προϊόντων, όπως απεστάλησαν, σε διάστημα επίσης 10 ημερών και εφόσον αυτά βρίσκονται σε άριστη κατάσταση.
Εξαιρούνται τα προϊόντα ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ (κ.π), τα οποία δεν είναι δυνατόν να αλλαχθούν εφόσον δεν τηρούνται σε παρακαταθήκη, τα είδη STOCK-ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ καθώς και τα δείγματα, τα οποία αποτελούν εργαλείο πώλησης για κάθε μεταπωλητή.

Σε κάθε περίπτωση, για οποιαδήποτε επιστροφή ή αλλαγή, θα πρέπει εκ των προτέρων να ενημερώνεται ο υπεύθυνος αποθήκης στο email logistics@livardas.gr ή στο τηλ. 2310-463784 (επιλογή 3- Αποθήκη) με την αιτιολογία της επιστροφής και την αρχική ημερομηνία αγοράς των προϊόντων, ο οποίος θα σας πληροφορεί για τον τρόπο διεξαγωγής της.
Διαφορετικά, δε θα γίνονται αποδεκτές.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη συνεργασία.