1. Αποστολή με Courier

Η εταιρία μας συνεργάζεται με την Ταχυμεταφορική Speedex, μια αξιόπιστη εταιρία στο χώρο των Ταχυμεταφορών για την παράδοση των παραγγελιών στο χώρο σας σε όλη την Ελλάδα. Η αποστολή της παραγγελίας σας με άλλες ταχυμεταφορικές δικής σας επιλογής είναι εφικτή μόνον εφόσον γίνει χρέωση σε δικό σας κωδικό και παραλαβή από την αποθήκη μας μετά από σχετική ενημέρωσή μας.2. Αποστολή με Μεταφορική Εταιρία

Η εταιρία μας συνεργάζεται με τις μεταφορικές ΜΕΛΙΣΣΑΣ & ΠΕΤΑΧΤΗΣ για εξυπηρέτηση της ευρύτερης περιοχής της ΑΤΤΙΚΗΣ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ αντίστοιχα. Για αποστολή με οποιαδήποτε άλλη μεταφορική εταιρία δικής επιλογής θα πρέπει να απαραίτητα να γίνει παραλαβή από την αποθήκη μας με δικό σας συντονισμό και πρότερη δική μας ενημέρωση.

Θα θέλαμε να τονίσουμε πως η εταιρία μας απορροφά μεγάλο μέρος του μεταφορικού κόστους για εσάς συμπεριλαμβανομένης της χρέωσης αντικαταβολής με την οποία εσείς δεν επιβαρύνεστε. Στον παρακάτω πίνακα θα βρείτε το κόστος αποστολής ανά περιοχή και ανά δέμα.

Περιοχή

Εταιρία

 Κόστος*   

     Χρόνος Παράδοσης**

Χερσαία Ελλάδα

Livardas Speedex

2€+φπα / δέμα

1-2 εργάσιμες

Νησιωτική Ελλάδα

Livardas Speedex

4€+φπα / δέμα

2-3 εργάσιμες

Απομακρυσμένες /
Δυσπρόσιτες
περιοχές***

Livardas Speedex

7€+φπα / δέμα

3-4 εργάσιμες

Αττική

Delivery Livardas - Melissas

 2€+φπα / δέμα

1-2 εργάσιμες

Θεσσαλία

Παράδοση προϊόντων απο Πεταχτή

  2€+φπα / δέμα

1-2 εργάσιμες

* Το κόστος ορίζεται ανά δέμα (έως 18kg) και αφορά απλή αποστολή. Οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία με την εταιρία ταχυμεταφορών Speedex, όπως π.χ. Παράδοση Σάββατο ή με Δέσμευση Ώρας προσφέρεται κατόπιν συνεννοήσεως μαζί μας και εξτρά χρέωσης.

** Οι χρόνοι παράδοσης υπολογίζονται από την ημερομηνία αποστολής, δίδονται κατά προσέγγιση και υπόκεινται σε τροποποιήσεις για λόγους ανωτέρας βίας.

*** Δείτε εδώ εάν η περιοχή σας ανήκει σε απομακρυσμένη ζώνη Speedex. (Ε.Π. = Εντός Περιοχής, Α.Π. = Απομακρυσμένη Περιοχή, Δ.Π. = Δυσπρόσιτη Περιοχή)

Οι παραπάνω τιμές υπόκεινται σε ΦΠΑ 24%.