WE ARE PROUD

Η LIVARDAS AΕ είναι το δημιούργημα του Απόστολου Λιβάρδα και ενσωματώνει το όραμά του για μια εταιρία με δυναμικό και σταθερά ανοδικό προσανατολισμό, με σταθερές αρχές και αξίες σε όλη την πορεία της, από τις αρχές της δεκαετίας του ’60 έως και σήμερα. Η εταιρία δραστηριοποιείται στον κλάδο της εισαγωγής διαφημιστικών-επαγγελματικών ενδυμάτων και αξεσουάρ από ολόκληρο τον κόσμο, συνάπτοντας συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού και διενεργώντας χονδρικές πωλήσεις στην ελληνική και ξένη αγορά.

GO AHEAD

Αποστολή της LIVARDAS ορίζεται η ικανοποίηση κάθε επιχειρηματικής ή διαφημιστικής ανάγκης σε ένδυση και αξεσουάρ, παρέχοντας σταθερή ποιότητα, άρτια εξυπηρέτηση, καινοτόμες υπηρεσίες και δομώντας μακρόπνοες συνεργασίες. Με ηγετική παρουσία στην αγορά κατέχει δεσπόζουσα θέση, διαθέτοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων, ως οίκος εκπροσώπησης μεγάλων επώνυμων σημάτων.

OUR DREAM

Όραμα της LIVARDAS αποτελεί η καταιγιστική συμβολή στην επιχειρηματική ανάπτυξη των συνεργατών της, καθιστώντας τους ικανούς να ξεχωρίσουν, στηρίζοντας μοναδικά την εξέλιξή τους. Πιστή στις αξίες της και την κουλτούρα του δίκαιου εμπορίου, παρέχει τα εχέγγυα για ενθουσιασμένους συνεργάτες, προσδοκώντας τη συνεχή διάκρισή της στον κλάδο.

THE DISTRIBUTOR

Η έδρα της LIVARDAS ΑΕ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη σε ιδιόκτητους χώρους που φιλοξενούν τα γραφεία της Διοίκησης, πλήρες εκθετήριο, αποθήκες εξοπλισμένες με άρτια τεχνολογία αιχμής. Σύγχρονοι χώροι 4.000τμ με 5.000 ράφια αποθήκευσης εξυπηρετούν ετησίως πάνω από 90.000 παραγγελίες από ένα μόνιμο απόθεμα 1.500.000τμχ. Η εταιρία διατηρεί παράλληλα υποκατάστημα στην Αθήνα με υψηλής αισθητικής εκθετήριο προϊόντων. Η οργανωτική της δομή – 5 διευθύνσεις και 10 τμήματα – φέρει στιβαρή βάση, έτοιμη να καλύψει όλες τις ανάγκες των πελατών της τόσο στη εγχώρια αγορά όσο και στο εξωτερικό. Το ευρύ δίκτυο πωλήσεων καλύπτει όλο τον Ελλαδικό χώρο, την Κύπρο, καθώς και χώρες των Βαλκανίων. Εξυπηρετούμενο τόσο συμβατικά όσο και ηλεκτρονικά, με σύγχρονες διαδικασίες επικοινωνίας εκτείνεται σε γεωγραφική ακτίνα έως και 2.000 χιλιόμετρα, αναπτύσσεται και καινοτομεί με την εγγύηση της LIVARDAS.

KEY SUCCESS FACTORS

Οι πέντε δείκτες επιτυχίας της εταιρίας παρακολουθούνται στενά από τη Διοίκηση και αναβαθμίζονται διαρκώς με σκοπό την αναπτυξιακή της πορεία. Ένα από τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας είναι οι συνεργασίες με τα ακόλουθα brands: SOL’S, ATLANTIS, ABOUT BASICS, NEOBLU, PREMIER WORKWEAR, RTP APPAREL, GAMAX, JAMES ROSS COLLECTION, PFCONCEPT και UBAG, γεγονός που αποδεικνύει την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη που αποπνέει η LIVARDAS, με τους επώνυμους οίκους του εξωτερικού να την επιλέγουν ως στρατηγικό συνεργάτη εκπροσώπησης στην ελληνική αγορά.

PEOPLE ARE THE POWER

Το σημαντικότερο στοιχείο της LIVARDAS είναι οι άνθρωποί της. Διαχρονικά οι επενδύσεις σε ανθρώπινο δυναμικό, η ανάπτυξη και η βελτίωση των δεξιοτήτων τους σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο με σκοπό την ολιστική εξυπηρέτηση των συνεργατών της, αποτελεί προτεραιότητα αλλά και ουσιαστικό λόγο ύπαρξης της εταιρίας.

THE RESPONSIBILITY (CSR)

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ΕΚΕ) αποτελεί την ουσιαστική έκφραση της κοινωνικής υπευθυνότητας της LIVARDAS. Με την εφαρμογή σχετικών πρακτικών επιτυγχάνεται η δημιουργία μιας αμφίδρομης σχέσης με οφέλη για όλους τους συμμετέχοντες, μετόχους, προμηθευτές, εργαζόμενους αλλά και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, στο οποίο ζούμε και δραστηριοποιούμαστε. Η προστασία του περιβάλλοντος, η προσφορά στον άνθρωπο, την παιδεία και τον πολιτισμό, μέσα από μια σειρά δράσεων οικονομικής υποστήριξης και εθελοντικών πράξεων, αποτελούν βασικές «επενδύσεις» της εταιρίας.

WHY US

*Livardas SA customer evaluation (satisfaction rate %)