Η εταιρία μας κάνει αποκλειστικά χονδρική πώληση σε εμπορικές & διαφημιστικές επιχειρήσεις καθώς και σε οποιονδήποτε επαγγελματία μεταπωλεί τα προϊόντα της.

Εάν είστε πελάτης χονδρικής παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα εδώ και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Εάν είστε πελάτης λιανικής, παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο συνεργατών μας, προκειμένου να προμηθευτείτε τα προϊόντα μας με ή χωρίς επεξεργασία.

Παρακάτω θα βρείτε τους διαθέσιμους τρόπους για να δώσετε την παραγγελία σας ή και να ενημερωθείτε για προϊόντα, υπηρεσίες κτλ. Σημειωτέον ότι η κάθε παραγγελία που λαμβάνεται έως τις 17:00 καθημερινά (συμπεριλαμβανομένων και των παραγγελιών e-shop) εκτελείται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Η αυθημερόν εκτέλεση παραγγελιών δεν είναι εφικτή. Όσον αφορά τις παραγγελίες με αναμονή τραπεζικής κατάθεσης, αυτή θα πρέπει να έχει διεκπεραιωθεί έως τις 10:00 το αργότερο, της ημέρας αποστολής.

  • Ε-shop: εφόσον σας έχουμε ενεργοποιήσει ως χρήστη e-shop (b2b), μπορείτε να βάζετε τις παραγγελίες σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Εγγραφείτε εδώ.
  • Τηλεφωνικώς: 2310463784 (επιλ. 1), δίνετε την παραγγελία σας και λαμβάνετε οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.
  • Ε-mail:  orders@livardas.gr
  • Στο χώρο μας: επισκεφτείτε μας στη ΒΙ.ΠΕ Θέρμης, Δευτέρα – Παρασκευή 9:00 – 17:00, να δείτε την έκθεσή μας και να δώσετε την παραγγελία σας.