SOL'S TUNER CAMPAIGN

SOLS TUNER

  Η ιστορία πίσω από το προϊόν  

Από το 1990, η τεχνολογία DTG βελτιώνεται συνεχώς, με έμφαση στην καλύτερη ποιότητα, την ταχύτητα, την ευελιξία, τη βιωσιμότητα και τον αυτοματισμό των διαδικασιών εκτύπωσης. Εμείς στη SOLS κατασκευάσαμε ένα νέο ύφασμα, επιλέγοντας παράλληλα βαφές και τεχνικές υψηλής απόδοσης (DTG). Η αλληλεπίδραση αυτών των δύο έχει ως αποτέλεσμα μια υψηλής ποιότητας εκτύπωση με σταθερή απόδοση.

            

    

          

 Χαρακτηριστικά προϊόντος  

1. Επιλέξαμε ένα βαμβάκι υψηλής ποιότητας για το SOL’S TUNER. Όντας στο εμπόριο ενδυμάτων για περισσότερα από 30 χρόνια, αναζητούμε ποιότητα, διαφάνεια και βιωσιμότητα στο βαμβάκι μας. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε αμερικάνικο βαμβάκι και το μπλουζάκι SOL’S TUNER φέρει ετικέτα COTTON USA™. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα: https://www.cottonusa.org/

   Για ποιους   

Το SOL’S TUNER είναι ιδανικό για καταστήματα λιανικής, e-shops και marketplaces, για print on demand και merchandising, καθώς πληροί τα πιο αυστηρά κριτήρια της μεταπώλησης και της υψηλής απόδοσης για εκτύπωση DTG.


  

  

2. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στην εφαρμογή του t-shirt. Όταν δημιουργήσαμε το SOL’S TUNER, θέλαμε όλοι να νιώθουν ωραία και άνετα όταν το φορούν. Το στυλ του είναι trendy, όπως αυτά που συναντάμε στη λιανική αγορά και επιπλέον, επιλέξαμε μεγεθολόγιο αμερικάνικων διαστάσεων (US sizing) για άνετη εφαρμογή.

3. Υψηλή ποιότητα & φροντίδα: Διατηρούμε τις ποιοτικές προδιαγραφές της λιανικής αγοράς, εξασφαλίζοντας την προ-συρρίκνωση του υφάσματος, τον έλεγχο στριφωμάτων και την ελάχιστη δυνατή μεταβολή χρώματος μετά από αρκετά πλυσίματα. Συμμορφωνόμαστε επίσης με τα πιο αξιόπιστα πρότυπα εφοδιαστικής αλυσίδας, ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις των μεγάλων επώνυμων οίκων.



Δυνατότητα εύκολης και άριστης εκτύπωσης, με αποτέλεσμα ένα βιώσιμο και ποιοτικό μπλουζάκι, κατάλληλο για όλες τις αγορές.

Μοιράσου το post!

Σχετικά προϊόντα

  • Νέο

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή