Σας καλωσορίζουμε στον BRAND STORIES 2024, έναν ενημερωμένο και σύγχρονο επαγγελματικό οδηγό που περιλαμβάνει προσεκτικά επιλεγμένες προτάσεις σε εργασιακή και διαφημιστική ένδυση, καθώς και αξεσουάρ. Μετά την επιτυχημένη απήχηση των προηγούμενων καταλόγων, σας προσφέρουμε την ανανεωμένη έκδοση του, ελπίζοντας να σας εμπνεύσει και να καλύψει κάθε ανάγκη προβολής και προώθησης της εταιρικής ή συλλογικής ταυτότητας.   

Στις 324 σελίδες του, θα ανακαλύψετε 632 δημοφιλή, καθώς και νέα προϊόντα από 10 ευρωπαϊκά brands, κατηγοριοποιημένα σε 13 κατηγορίες για ευκολότερη αναζήτηση. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν προτάσεις για οργανικά και βιώσιμα προϊόντα, που προέρχονται σχεδόν από όλα τα brands, ακολουθώντας τη νέα τάση της εποχής για αειφορία και βιώσιμη ανάπτυξη. Όλα τα παραπάνω, άμεσα διαθέσιμα, από ένα ενιαίο απόθεμα που αριθμεί 2.000.000 τεμάχια στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας και μέσω σύγχρονων ψηφιακών υπηρεσιών.    

  

Ένα εργαλείο πώλησης που προσφέρει ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων, αλλά και μια πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας για εσάς, γεμάτος ευκαιρίες προώθησης μηνυμάτων μέσω αξιόπιστων ενδυμάτων και αξεσουάρ.   

 

Σας προσκαλούμε, λοιπόν, να το ξεφυλλίσετε προσεκτικά και να αξιοποιήσετε όλα τα πλεονεκτήματα που παρέχει.   


 
*Η εταιρία LIVARDAS, με δραστηριότητα στο χονδρικό εμπόριο διαφημιστικών ρούχων και αντικειμένων και μεγάλη γκάμα επαγγελματικής ένδυσης βρίσκεται σταθερά στο πλευρό σας. Για κάθε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310 463784 ή με email στο info@livardas.gr. 



Μοιράσου το post!

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή