Τα προϊόντα μας απέκτησαν ταυτότητα!

About Basics Livardas Brand

Στα πλαίσια της νεωτεριστικής μας διάθεσης το 2021 και σε συνέχεια του ανανεωμένου μας λογοτύπου, σας παρουσιάζουμε το ολοκαίνουργιο όνομα της σειράς προϊόντων σχεδιασμού και παραγωγής μας, ABOUT BASICS
Τα μέχρι χθες είδη “ΛΙΒΑΡΔΑΣ (LV)” απέκτησαν όνομα και ταυτότητα, με στόχο την εναρμόνιση προβολής τους με τα υπόλοιπα είδη της γκάμας μας καθώς και για λόγους ευκολότερης αναζήτησης στο e-shop. Επιπλέον, με το νέο τους όνομα θα προσφέρουν τη δυνατότητα προώθησης, ως προϊόντα σειράς ανεξάρτητης από τη ΛΙΒΑΡΔΑΣ.  
Χαρακτηριστικό παράδειγμα το best seller μας, ΑΜΑΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ κωδ.110. Μετονομάστηκε σε LION-00110, διατηρώντας τον 3ψηφιο κωδικό του ως μέρος του νέου κωδικού μετά τα ψηφία -00, και ανήκει πια στη σειρά ABOUT BASICS. Όλα τα προϊόντα διατηρούν κατά τ’ άλλα τα τρέχοντα χαρακτηριστικά τους.

AboutBasics Livardas Brand

Λίγα λόγια για τη σειρά
Η ABOUT BASICS αποτελεί μια σειρά βασικών ειδών ένδυσης και αξεσουάρ σε άριστη σχέση ποιότητας-τιμής.  Ανανεώνεται διαχρονικά σύμφωνα με τις τάσεις της εποχής και τις κατεξοχήν απαιτήσεις της ελληνικής αγοράς, καλύπτοντας κάθε επαγγελματία ή ιδιώτη. Έρχεται να συμπληρώσει ανάγκες προβολής και διαφήμισης, αθλητικών δραστηριοτήτων, καθημερινής και εργασιακής ένδυσης με ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.
Τη γκάμα συνθέτουν 55+ δημοφιλή προϊόντα σε κλασικά σχέδια και γραμμές για τον άνδρα, τη γυναίκα και το παιδί. 840 κωδικοί σε βασικούς χρωματισμούς και μεγέθη απαρτίζουν ένα μόνιμο απόθεμα 650.000τμχ. Στοχευμένες προτάσεις από t-shirt, φούτερ, μπουφάν, γιλέκα, ποδιές, καπέλα, τσάντες κ.α, επιλέγονται ανεπιφύλακτα από 1.500+ ευχαριστημένους πελάτες. Με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον αλλά και εμμονή στην ποιότητα και το ήθος, τα προϊόντα της ABOUT BASICS πληρούν τις αυστηρές προδιαγραφές που ορίζει η Ευρωπαϊκή ένωση, όπως η απουσία βλαβερών χημικών υλικών στις βαφές και στα νήματα και επιδιώκουν τυπικές διαδικασίες ελέγχου παραγωγής ως προς τη διασφάλιση του προσδοκώμενου αποτελέσματος.

Εκτός από την προσφορά των βασικών ειδών της γκάμας της, η ABOUT BASICS προσφέρει – υπό προϋποθέσεις – επιλογές ειδικών κατασκευών βασισμένες στις εξατομικευμένες ζητήσεις με γνώμονα την εμπειρία και την τεχνογνωσία της και σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη.

                                    

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪOΝΤΑ

                         

Μοιράσου το post!

Σχετικά προϊόντα

  • NET
About Basics

Crystal - 00580

Γυναικεία κοντομάνικη φλάμα μπλούζα
About Basics

Detach - 00103

Μπουφάν με αποσπώμενα μανίκια
About Basics

Dust - 00150Β

Unisex ζακέτα φούτερ με κουκούλα
About Basics

Fall - 00216

Unisex αντιανεμικό με jersey επένδυση
  • NET
About Basics

Ghost - 00141

Μπλούζα φούτερ ενηλίκων
About Basics

Girly - 00550

Παιδικό αμάνικο μπλουζάκι με κρόσια
  • Outlet
  • NET
About Basics

Lion - 00110

Γιλέκο εργασίας υφασμάτινο
  • NET
About Basics

Myst - 00570

Unisex αμάνικη φλάμα μπλούζα
  • NET
About Basics

Pine - 00560

Unisex φλάμα κοντομάνικη μπλούζα
About Basics

Shadow - 00145Β

Unisex μπλούζα φούτερ με κουκούλα

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή