Η LIVARDAS προσφέροντας για πάνω από 40 συναπτά έτη προϊόντα και υπηρεσίες με γνώμονα την άρτια εξυπηρέτηση, κόντρα στο ρεύμα των αλλεπάλληλων ανατιμήσεων σε προϊόντα και μεταφορικά καθώς και της εξελισσόμενης ενεργειακής κρίσης, υποστηρίζει και πάλι πρωτοποριακά τους συνεργάτες της με ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚA ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ.  

Πρόκειται για μια παροχή που προστίθεται αμέριστα στο φάσμα των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της εταιρίας, όπως η γκάμα και η ποικιλία προϊόντων, τα μεγάλα αποθέματα, η διαρκής τηλεφωνική εξυπηρέτηση, το σύγχρονο e-shop και που την καταστούν έναν διαχρονικά αξιόπιστο συνεργάτη και πρώτη ασφαλή επιλογή. 

 
Ισχύει από 12/9/2022 για τιμολογήσεις καθαρής αξίας άνω των 50€ και αποστολές σε χερσαία και νησιωτική Ελλάδα με τις εταιρίες μεταφορών: Speedex, Μελισσάς, Πεταχτής και Καϊμακάς. 

 

*Η εταιρία LIVARDAS, με δραστηριότητα στο χονδρικό εμπόριο διαφημιστικών ρούχων και αντικειμένων και μεγάλη γκάμα επαγγελματικής ένδυσης βρίσκεται σταθερά στο πλευρό σας. Για κάθε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310 463784 ή με email στο info@livardas.gr.  

Share this post

Comments (0)

No comments at this moment