Σας παρουσιάζουμε τον BRAND STORIES 2023, έναν σύγχρονο επαγγελματικό οδηγό με στοχευμένες επιλογές εργασιακής και διαφημιστικής ένδυσης και αξεσουάρ. Μετά την επιτυχία των δύο πρώτων καταλόγων, σας προσφέρουμε την ανανεωμένη του έκδοση ελπίζοντας να σας εμπνεύσει και να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη προβολής και προώθησης εταιρικής ή συλλογικής ταυτότητας. 

Στις 324 σελίδες του θα βρείτε 614 δημοφιλή αλλά και νέα προϊόντα 10 ευρωπαϊκών brand σε 12 κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση. Δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν προτάσεις σε οργανικά και βιώσιμα είδη, σχεδόν από όλα τα brands, ακολουθώντας τη νέα τάση της εποχής για αειφορία και βιώσιμη ανάπτυξη. Όλα αυτά από μόνιμο απόθεμα 2.000.000τεμ. στην απόλυτη διάθεσή σας!  

Ο BRAND STORIES σας βοηθά να επιλέξετε εύκολα και γρήγορα τα προϊόντα που επιθυμείτε με: 

  • Χρωματικό ευρετήριο κατηγοριών 
  • Σήμανση για Best Seller, βιώσιμα προϊόντα, είδη παρακαταθήκης ή κατά παραγγελία
  • Εικονίδια σύνθεσης & ιδιοτήτων υφασμάτων

Ένα εργαλείο πώλησης που σας δίνει την δυνατότητα να προτείνετε και εσείς με τη σειρά σας λύσεις που αναζητούν οι πελάτες σας. 
 
Σας καλούμε, λοιπόν, να τον ξεφυλλίσετε και να επωφεληθείτε από όλα όσα σας προσφέρει.  


 
*Η εταιρία LIVARDAS, με δραστηριότητα στο χονδρικό εμπόριο διαφημιστικών ρούχων και αντικειμένων και μεγάλη γκάμα επαγγελματικής ένδυσης βρίσκεται σταθερά στο πλευρό σας. Για κάθε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310 463784 ή με email στο info@livardas.gr. 



Share this post

Comments (0)

No comments at this moment