Διαχρονικός σ
τόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών μας προς ικανοποίηση των αναγκών σας. Γι αυτόν τον λόγο και μετά από δύο επιτυχημένες εκδόσεις
ΒRAND STORIES ρωτήσαμε τη γνώμη σας! 
Η συλλογή των απαντήσεων έγινε μέσω αποστολής ηλεκτρονικής φόρμας αλλά και τηλεφωνικής επικοινωνίας, με σκοπό να αξιολογηθεί ο κατάλογος BRAND STORIES ως εργαλείο ενημέρωσης, προβολής και παρουσίασης νέων προϊόντων, καθώς και να διατηρηθούν τα δυνατά στοιχεία και να βελτιωθούν οι τυχόν αδυναμίες του.   
Παραθέτοντας λοιπόν κάποια αξιόλογα αποτελέσματα της έρευνας, με τιμή αναφέρουμε ότι 9 στους 10 πελάτες μας δηλώνουν από πολύ έως πάρα πολύ ικανοποιημένοι από τον κατάλογο σε σχέση με άλλους καταλόγους που λαμβάνουν, όσον αφορά:  

  • την γκάμα των προϊόντων που διαθέτει  
  • την κατηγοριοποίηση των προϊόντων 
  • την παρουσίαση των προϊόντων - φωτογραφιών  
  • τις πληροφορίες των προϊόντων (σύνθεση/χρώματα/ιδιότητες)

Ως 3 δυνατά στοιχεία δηλώνουν τα παρακάτω:

  • Ευκολία στην χρήση (26,6%) 
  • Συγκέντρωση όλων των Brands (25,4%) 
  • Εργαλείο πώλησης (18,7%) 


Μάλιστα, σημαντικό ποσοστό (34%) των ερωτηθέντων απάντησε ότι ο κατάλογος δεν έχει καμία αδυναμία με γενική αξιολόγηση 4,4 στα 5! 

Εμμένουσα ανάγκη παραμένει η ύπαρξη έντυπου καταλόγου παράλληλα με τον ηλεκτρονικό, γεγονός που οδηγεί στην παραγωγή του νέου BRAND STORIES, τον οποίο με μεγάλη χαρά θα παρουσιάσουμε τον Ιανουάριο του 2023. Διατηρώντας, φυσικά, τα δυνατά του στοιχεία, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να βελτιώσουμε τις μικρές αδυναμίες που εσείς αναφέρατε.


Ευχαριστούμε
θερμά για την υπερθετική αξιολόγηση, τη συνεργασία και τη σταθερή εκτίμηση. 
 

 

 
*Η εταιρία LIVARDAS, με δραστηριότητα στο χονδρικό εμπόριο διαφημιστικών ρούχων και αντικειμένων και μεγάλη γκάμα επαγγελματικής ένδυσης βρίσκεται σταθερά στο πλευρό σας. Για κάθε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310 463784 ή με email στο info@livardas.gr. 



Share this post

Comments (0)

No comments at this moment