Εταιρικό προφίλ Λιβαρδας ΑΕ

ΠΡΟΦΙΛ

Η ΛΙΒΑΡΔΑΣ Α.Ε. είναι μια δυναμική εταιρία, η οποία μετά από μια επιτυχημένη πορεία επί σειράς 35 και πλέον ετών, και ως εκ τούτου γνωρίζοντας καλά το χώρο αυτό, κατέχει έναν διακριτό ρόλο στο χώρο του χονδρικού εμπορίου διαφημιστικών ειδών και ενδυμάτων αλλά και αθλητικών ειδών.

ΣΤΟΧΟΣ

Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε αλλά και να διευρύνουμε την κυρίαρχη θέση μας στην αγορά του διαφημιστικού προϊόντος μέσα από καλές συνεργασίες και σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας. Είναι συνεχείς και επίμονες οι προσπάθειές μας, ώστε να είμαστε σε θέση να εγγυόμαστε στους πελάτες μας ένα σταθερό επίπεδο ποιότητας τόσο των προϊόντων μας, όσο και των υπηρεσιών μας.

Για τον στόχο αυτό επιλέγουμε να συνεργαζόμαστε με μεγάλους και αξιόπιστους ευρωπαϊκούς  - και όχι μόνο - οίκους που ασπάζονται και ακολουθούν τις δικές μας επαγγελματικές αρχές και οράματα. Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημά μας έγκειται στη δυνατότητά μας να επενδύουμε σε διαρκή παρακαταθήκη των προϊόντων μας που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες στο χώρο δραστηριοποίησής μας, γεγονός που αποφέρει ταχύτατους χρόνους παράδοσης, ικανοποιώντας έτσι και τις πιο απαιτητικές πελατειακές ανάγκες.

Η ΛΙΒΑΡΔΑΣ Α.Ε. με τη γνώση και την εμπειρία της είναι σε θέση να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου προσπαθώντας πάντα να βρίσκεται στη διάθεση του πελάτη για την καθημερινή του εξυπηρέτηση αλλά και να ανταποκρίνεται στην εκάστοτε ζήτηση με τη διάθεση ποιοτικών προϊόντων, γκάμας που συνεχώς ανανεώνεται σύμφωνα με τις ανάγκες των εποχών αλλά και με ειδικές παραγγελίες κατά βούληση του πελάτη.


ΟΡΑΜΑ

Όραμά μας είναι να προβαίνουμε διαρκώς σε βελτιωτικές ενέργειες και σε απαιτούμενες επενδύσεις ώστε να εξασφαλίζουμε τη μέγιστη ευελιξία και βιωσιμότητα της επιχείρησης καθώς και την αναρρίχησή της στην κορυφή της πυραμίδας του κλάδου.

Να καθοδηγούμε τον κλάδο μας, αφενός με καινοτόμα προϊόντα και αφετέρου με καινοτόμες υπηρεσίες, επενδύοντας σε άτομα εμπιστοσύνης, πάντα διαθέσιμα για την εξυπηρέτηση του πελάτη και την απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησης. 
Δέσμευση όλων μας η ομαλή συνεργασία με πλήρη υπευθυνότητα προκειμένου να ξεπερνάμε τις προσδοκίες όλων των πελατών μας, ικανοποιώντας στο μέγιστο τις ανάγκες τους πάντα με βάση τους κανόνες του θεμιτού εμπορίου.