Κατηγορίες

Κατασκευαστές

Sol's Trends

Vintage Spirit
Heather χρώματα που προσδίδουν μια μουντή και ταυτόχρονα «ζεστή» αίσθηση υφάσματος με ιδιαίτερο στυλ αλλά και πουά,διαχρονικά σχέδια για καλόγουστες εμφανίσεις όλες τις ώρες.

Outdoor
Νέα τάση με μοντέρνα τζάκετ, ιδανικά για φθινόπωρο και χειμώνα εναρμονισμένα πλήρως στο αστικό περιβάλλον.

Beachwear
Ιδιαίτερη έμφαση στα καλοκαιρινά ρούχα και αξεσουάρ παραλίας, όπου ξεχωρίζουν τα φανταχτερά χρώματα, τα εξωτικά κοψίματα και τα αέρινα υφάσματα. Ο απόλυτος προσδιορισμός της έννοιας ΔΙΑΚΟΠΕΣ!


Με έναν πλέον πολύ μοντέρνο κατάλογο που κινεί το ενδιαφέρον ακόμη και των πιο απαιτητικών πελατών λιανικής, η Sol’s έρχεται με 97 νέα προϊόντα και 7 θεματικές ενότητες για το 2017!


SOL’S ESSENTIALS, τα “must-have” #solsessentials

Η συλλογή Essentials είναι η πρώτη απο τις 7 θεματικές ενότητες,  είναι μια νέα επιτυχία της SOL'S! 
Αυτά τα κατεξοχήν διαχρονικά προϊόντα είναι ιδανικά για κάθε αγορά και για κάθε χρήση, χάρη στον προσιτό σχεδιασμό τους και το ευρύ φάσμα των χρωμάτων και εφαρμογών τους.


  

__  T-SHIRTS  

Δεδομένου ότι το t-shirt είναι θεμελιώδες προϊόν για τη διαφημιστική αγορά, η SOL'S εισάγει το 2017 το SOL'S REGENT WOMEN (01825), ένα t-shirt  με στρογγυλή λαιμόκοψη , δίδυμο του REGENT SOL'S (11380) που είναι το best-seller προϊόν.
Διατίθεται σε μια φανταστική ποικιλία 23 χρωμάτων και έχει επίσης τέλεια εφαρμογή. Αυτό το προϊόν έχει σχεδιαστεί για όλους τους τύπους αγορών και για όλες τις τεχνικές διακόσμησης.  Δύο άλλα απαραίτητα(must-have) νέα προϊόντα είναι το SOL'S MAGMA      MEN(01704) και το SOL'S MAGMA WOMEN (01705), ιδανικά για  
  εξάχνωση (sublimation), κατασκευασμένα από 100% πολυεστέρα με
  αίσθηση βαμβακιού.
  Ως απάντηση στην ολοένα αυξανόμενη ζήτηση για μεγάλη επιφάνεια  
  εκτύπωσης, τα προϊόντα αυτά  με κοφτά μανίκια χωρίς ραφές  δίνουν τη
  δυνατότητα πλήρους αποτύπωσης  του δημιουργικού (allover body) και
  εξάχνωσης και στο μανίκι.


  ΠΟΛΟ  

Η SOL'S διαφοροποιεί το φάσμα στα πόλο της εγκαινιάζοντας τα πρώτα πόλο από βαμβάκι / ελαστίνη:  το SOL'S PHOENIX MEN(01708) και το SOL'S PHOENIX WOMEN(01709). Η βαριά πλέξη και άριστη ποιότητα του πικέ μαζί με τη στενή εφαρμογή τους, τα καθιστούν εξαιρετικά άνετα, καθώς και η έλλειψη ετικέτας με λογότυπο στη λαιμόκοψη που επιτρέπει την ευκολότερη προσωποποίηση.

            

  ΤΣΑΝΤΕΣ  

Νέες essential τσάντες  λανσάρονται επίσης, όπως είναι η SOL'S DISTRICT(01671), ένα σακίδιο από καμβά και κορδόνι σε χρωματική αντίθεση και η SOL'S COSMO(01680), ένα σακίδιο από πολυεστέρα με ανακλαστικές τυπωμένες κουκκίδες.
Και οι δύο τσάντες  αποτελούν απαραίτητο εργαλείο για διαφημιστικές καμπάνιες.