Κατηγορίες

Κατασκευαστές

Καταλογος προϊοντων απο κατασκευαστη UBAG


Η U-BAG, είναι μια νέα ανερχόμενη γαλλική εταιρεία στον χώρο παραγωγής τσάντας αγοράς - προϊόν επίκαιρο, με μεγάλη ζήτηση μιας και αντικαθιστά σιγά σιγά την πλαστική σακούλα αγοράς. Με έδρα το Παρίσι και μόλις 3 χρόνια παρουσίας στον χώρο, αναζητά συνεχώς νέα υλικά και σχέδια για να μπορεί να προσφέρει όλο και περισσότερες επιλογές ακόμα και στους πιο απαιτητικούς πελάτες. 
Με πάνω από 60 σχέδια και με ένα πολύ μεγάλο stock, αποτελεί την ιδανική επιλογή για τσάντες αγοράς από βαμβάκι, non woven, polyester, jute και PP woven laminated, προσφέροντας παράλληλα τη δυνατότητα επεξεργασίας τους, με διάφορες τεχνοτροπίες (κέντημα, τύπωμα, μεταξοτυπία). 
Η εταιρεία φροντίζει να διασφαλίζει την ποιότητα των προϊόντων της, τα οποία χαρακτηρίζονται από πιστοποιητικά  ποιότητας, όπως: 


                         Με μότο το “Bags for you, bags for all”, παρακολουθεί όλες τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις στον χώρο της μόδας για να παρέχει στους πελάτες της καινοτόμα προϊόντα για όλα τα στυλ και περιστάσεις. 
Τέλος, δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να δημιουργήσει τη δική του μοναδική τσάντα, με υλικό, χρώμα, μέγεθος, χερούλια και λεπτομέρειες της επιλογής του. Προϊόντα ανά σελίδα

Προϊόντα ανά σελίδα