Κατηγορίες

Κατασκευαστές

Καταλογος προϊοντων απο κατασκευαστη Maxema


Για να κατασκευαστεί ένα καινούριο στυλό απαιτείται παραπάνω από ένας χρόνος, με λεπτομερείς ελέγχους κάθε τμήματός του. Γι’ αυτό και η MAXEMA επιλέγει τα προϊόντα της να σχεδιάζονται και να κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Ιταλία, όπου μπορεί να ελεγχθεί το κάθε στάδιο παραγωγής τους.
Εμπνευσμένα σχέδια, χρώματα και στυλ από τις τάσεις της εποχής. Ένα διαφημιστικό στυλό πρέπει να είναι ελκυστικό, αλλά και ποιοτικώς εξαιρετικό. Ισορροπία στην εμφάνιση, την αυθεντικότητα και την ποιότητα συνθέτουν ένα στυλό άξιο να μεταφέρει το εταιρικό σας μήνυμα.
Η επιλογή των πρώτων υλών γίνεται με αυστηρά κριτήρια από αξιόπιστους Γερμανούς και Ιταλούς προμηθευτές. Το πλαστικό είναι μη-τοξικό ABS, ανθεκτικό σε χτυπήματα και αλλαγές θερμοκρασίας που διατηρεί τα χρώματα και τη στιλπνότητα του προϊόντος. Τα μελάνια ακολουθούν την Οδηγία της ΕΕ σχετικά με τις επικίνδυνες ουσίες (2004/73/EC, 67/548/EEC and 2006/1907/EC-REACH), καθώς και την Αμερικάνικη  TSCA (Toxic Substances Control Act) και είναι μη-τοξικά.