Κατηγορίες

Κατασκευαστές

Καταλογος προϊοντων απο κατασκευαστη Sol's

Με περισσότερες από 8 000 αναφορές, η SOL'S ξεχωρίζει ως η καλύτερη Ευρωπαϊκή εταιρία στο διαφημιστικό χώρο της κλωστοϋφαντουργίας και των αξεσουάρ. Τα προϊόντα SOL'S είναι φτιαγμένα για άνδρες, γυναίκες και παιδιά με μεγάλη ποικιλία χρωμάτων,μεγεθών και στυλ.

Στην κολεξιόν της περιλαμβάνει μεγάλη γκάμα ενδυμάτων και αξεσουάρ, μια σειρά από προϊόντα ομαδικών αθλημάτων καθώς και μια σειρά προϊόντων για επαγγελματίες.
Από την ίδρυσή της το 1991, η SOL'S έχει γίνει ο Γάλλος ηγέτης της αγοράς στο διαφημιστικό ρούχο και σημαντικός παράγοντας στην Ευρώπη, χάρη στον κατάλογό της με πάνω από 340 προσαρμόσιμα προϊόντα για τους άνδρες, τις γυναίκες και τα παιδιά.


Η SOL'S έχει καταλάβει πριν από τους άλλους, ότι η δημιουργία προϊόντων για την αγορά της διαφήμισης πρέπει να βασίζεται σε άνετα ρούχα που απολαμβάνεις να φοράς, σε προϊόντα που ταιριάζουν σε ένα ευρύ φάσμα προτιμήσεων και σε αυθόρμητες αγοραστικές τάσεις.
Η εταιρία  έχει αναπτύξει ένα νέο τρόπο παραγωγής και διανομής των προϊόντων της που στη συνέχεια σταδιακά εξαπλώθηκε σε ολόκληρο τον τομέα.


Πιστοποιήσεις προϊόντων:   Sol's


                                                                                   Περισσότερα......

Προϊόντα ανά σελίδα

Προϊόντα ανά σελίδα